petak, 15.02.2008.

Bombardirana foršpanima s Nove TV, odlučila sam se očitovati o Farmi – novoj zvijezdi uzdanici na televizijskom nebu u koju polažem nade da će me barem malo zabaviti.

Sudeći po natjecateljima, možda im i uspije. Ovo je trenutni popis koji sam uspjela sakupiti: (ukupno će ih biti 14 – sedam žena i sedam muškaraca)

Potvrđeni sudionici:
Stefani Hohnjec
Dvina Meler
Aleksandra Grdić
Stipe Drviš
Davorin Bogović
Rafo
Lupino

Možebitni sudionici:
Deen
Slađana Petrušić
Ivana Marić
Boris Kosmač
Drele

Kao prvo, jedan citat od kojeg sam se zagrcnula:

Slađana Petrušić mogla bi se pojaviti kao nova sudionica realityja Nove TV. Folk zvijezda u usponu na “Farmu” želi ići isključivo radi boksača Stipe Drviša.
- Tamo se zapravo idem boriti za Stipu. On mi je vrjedniji od pola milijuna kuna. Iskreno se nadam da će nas poslati zajedno da čuvamo ovce u planinama, a onda je samo moj - odrješita je Slađa.

Prsata pjevačica svjesna je da su na boksača “oko bacile” Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec. Kaže da joj ne stoje na putu jer ona, ipak, ima najveće grudi.
- Sreća da me Stipe naučio boksati, jer ću to primijeniti ako mu se koja od cura pokuša približiti - dodaje.

:-)))

Ovim putem šaljem izraze iskrene sućuti Stipi Drvišu, kojeg već vidim kako trči po pašnjacima, dok za njim vrište tri pomahnitale dame u štiklicama, međusobne se mlateći sisama. Bit će to prava pastorala...

Inače, ako niste čuli za Slađu, sram vas bilo... kliknite ovdje i obrazujte se Slađa :)

A ako ne znate tko je Deen, jadna vam majka.. Deen ;)

Deen navodno plaća bosanskoj Paris Hilton 400 eura da mu glumi curu. Nadam se da će na Farmu ponijeti dosta keša, inače bi moglo biti dosadno.

Borisa Kosmača i Ivanu Marić slobodno uguglajte... ni ja nisam imala pojma tko su ti ljudi...

U cijeloj ovoj priči, velika je zagonetka zašto se sve cure trgaju za Stipom, a nitko za Davorinom, Lupinom i Rafom. Cure drage, pa što njima fali? Razmislite još jednom...

Ili, ako ste već zapele, upotrijebite Deenov sistem: tko da više eura, njezin Stipe. Sudjelovati mogu i krave....

Drugi veliki problem koji se razbuktao oko Farme je koliko je ta čitava priča humana prema životinjama?

Jasno, ljubitelji i štovatelji životinja već su se pobunili jer sirote životinje nitko nije pitao žele li sudjelovati u tom showu. Također, sumnjam da će živine od toga imati neku financijsku dobit, a navodno im ni do slave nije naročito stalo. Sve što one mogu očekivati i čemu se mogu veseliti jest da će ih Stefani podojiti, a Grdićka im zavrnuti vratom.

Sad zamislite kravu kako u miru božjem preživa u svojoj stajici. Kad evo ti Stefani s kantom i stoličicom, zadigne suknjicu, sjedne se i veselo krene navlačiti sirotoj kravi vime. Petlja ona, vuče, gnječi, kao uspaljeni tinejdžer koji se prvi put dokopao sisa, pa ne zna što bi s njima. Krava koluće očima, mukne tu i tamo od muke, a zatim joj prekipi pa nogom opali Šteficu i zbriše u potrazi za boljim životom.

Kako Grdićka koku kolje, zamišljam kao blažu verziju Teksaškog masakra motornom pilom. Trčkara Grdićka sa sjekiricom po dvorištu, pokušavajući uloviti koku. Zamahne jednom i ups, ode krilo... Zamahne drugi put, opet fula i odreže joj nogicu. Zamahne treći put i..... jao, jao...

A sve zbog mene, da mi ne bude dosadno i da imam šta gledat na TV.

S Nove TV doduše tvrde da će prema životinjama u “Farmi” postupati humano:

»Sve je napravljeno u skladu s propisima Republike Hrvatske. Situacije u koje će se životinje dovoditi zadovoljavat će higijenske, zdravstvene i sanitarne uvjete. Životinje se na Farmi neće mučiti niti će se s njima nesavjesno postupati. Klanje će se obavljati prema propisima u skladu s veterinarskom inspekcijom, a tamo će biti stručnjaci i osobe s iskustvom koje će se brinuti o poštivanju pravila»

Živi bili pa vidjeli!

Znači, ono čemu se možemo nadati od Farme je puno krvi i seksa. Dodajte još i muke po slavnima i poznatima i gledanost je zagarantirana.

Više o Farmi i kokama za koji dan...


- 16:35 -

Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Lipanj 2008 (2)
Svibanj 2008 (8)
Travanj 2008 (10)
Ožujak 2008 (10)
Veljača 2008 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga


Brijem na Farmu, pa šta. Ubijte me!

Linkovi


Farma.novatv.hr
~
Farma natjecatelji
~
svi blogeri koji spominju Farmu na ovaj ili onaj način...
~
Farmaceut
~
TV kritičar
~
Black Arhchangel
~
Ribafish

Moj najveći obožavatelj:

AvantureMicha


Molim sve blogere koji pišu o Farmi da mi jave pa ću ih staviti među linkove. Fala.

Oil Rig Accidents